×
Fjord Line cup 2021 avlyses som følge av covid-19 pandemien. Vi beklager!

Fjord Line cup 2021 avlyses som følge av covid-19 pandemien. Vi beklager!

Kjære alle påmeldte til årets Fjord Line cup,

Styret i Urædd Fotball har i dag besluttet å avlyse årets Fjord Line turnering. Vi har lenge jobbet for å kunne gjennomføre årets turnering, men har konkludert med at en gjennomføring av Fjord Line cup 2021 ikke er mulig innenfor gjeldende smittevernstiltak og gjenåpningsplan for offentlige arrangementer. Med denne turneringens størrelse vil vi, selv om vi kommer til Trinn 4 i gjenåpningsplan, og selv med adgangstest og koronasertifikat, ikke kunne gjennomføre denne fotballfesten.

Selv om dette ligger utenfor vår kontroll er vi er oppriktig lei oss, og hadde gledet oss veldig til årets turnering. Det har vært meget stor påmelding og mange som hadde gledet deg til å reise på cup. Vi vet også at for mange lag handler dette også om å være et sosialt tiltak for å unngå frafall av spillere på grunn av pandemien. Det har derfor vært en svært tung avgjørelse å ta.

Vi håper at vi se så mange som mulig av dere på Fjord Line Cup 2022 som blir hhv 13.-14. august for barn og 20.-21.august for ungdom. Vi kommer tilby en rabatt på påmelding til denne for dere som var påmeldt. Påmelding for denne åpner i løpet av høsten og alle vil få e-post når denne åpner.

Alle lag som har foretatt innbetalinger til Fjord Line vil få dette refundert. Vi har som mål å gjøre dette innen 14 dager.

Med vennlig hilsen

Styret i Urædd Fotball