×
Klubbtøy

I en god stund har klubben snakket om å skaffe nye drakter. Nå skjer det og vi har fått et godt samarbeid med Trimtex og Beha til å hjelpe oss med dette prosjektet. 

Alt kjøp av klubbtøy er frivillig. Vi har valgt en kolleksjon som består av både tøy som kjøpes hos Beha sport og tøy som bestilles fra Trimtex. I tillegg vil det være mulig å velge annet sort tøy hos Beha Sport hvis utøverne ønsker andre varianter enn det som er med i kolleksjonen. Logo trykkes på samme måte som på plaggene i kolleksjonen. For at utøverne skal få klærne i riktig størrelse planlegger vi prøve kvelder for trimtex klærne før bestilling.

For 2021 sesongen vil klubben dekke 50% av kostnadene for et sett klubbtøy (gjelder kun plagg som er i kolleksjonen). 

Hver enkelt må selv bestille og kjøpe klær fra Beha-kolleksjonen. Beha sørger for trykking av logo. Ta vare på kvitteringen og send denne raskt til Gry (gry.pedersen.kojen@sf-nett.no, 41218834) med kontonummer og beskjed om hva du har handlet.

Trimtex-bestillinger blir i første omgang gjort som en felles bestilling og organiseres av Marcus Homane (tlf: 41302040). Her vil klubben senden faktura til hver enkelt i etterkant.

Vi vil samtidig informere om at vi har følgende avtale med Beha sport:

  • 30 % på alt tøy fra Nike og Hummel
  • 30 % på løpesko (alle merker)

Beha har noen piggsko som de selger til en billig penge (400 kr. pr. par). Ta kontakt med Beha for kjøp/bestilling.

Her er link til mer info.

Trimtex størrelsesguide