×
OPPDATERT (10.08.22) Kampoppsett v2 og informasjon til Fjord Line cup barn 2022 13.-14. August

Kampoppsett og informasjon til Fjord Line cup barn 2022 13.-14. August

 

Videre følger praktisk informasjon, kampoppsett og annen informasjon til Fjord Line cup barn 2021 13.-14. August.

 

Innsjekk for overnatting i sekretariat i1.etg klubbhus
Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i  sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.

 

Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere her

 

Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.
Oppdatert praktisk informasjon med oppdatert bane kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

 

Lagfotografering for diplomer
Lagfotografering for diplomer gjøres lørdag kl. 09:00-17:00. Det arrangeres ikke enkeltvis fotografering for lag som ikke møter til fotografering innen frister, så husk denne for barna sin del. Premieutdeling starter ca. kl. 10:00. Premier hentes av lagleder mellom kampene, og senest FØR siste kamp.

 

 

Underholdning og Diskotek lørdag utgår
Underholdning og Diskotek på lørdag kveld utgår dessverre da Porsgrunn Tennishall rehabiliteres. Vi arbeider med å kunne tilby erstatningsaktivitet(er). Vi vi eventuell sende egen informasjon om dette.

 

 

Campingplass
Camping er på parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus. Telt må plasseres på gressområder like ved. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før. Camping og strøm kjøpes i sekretariat.

 

Banekart
Banekartet er noe endret. Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

 

Bespisning
Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker.
Serverings tidspunkter er:
Frokost:          07:30 til 09:30 (lørdag og søndag)
Lunsj:             11:30 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:          16:30 til 18:30 (lørdag)
Unngå kø ved å spise tidlig i spisetidene! Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt måltider etter avtale med sekretariatene eller kokken.
Kampoppsett
Turneringen spillers som 3’er fotball med 3 spillere for årsklasser for 7 år, 5’er fotball med 5 spillere for årsklasser for 8-9 årsklasser, 7’ fotball med 7 spillere for 10 og 11 årsklasser og 9’ fotball med 9 spillere for 12 (og 13) årsklasser.

De første kampene starter kl. 09:00 både lørdag og søndag. Alle lag spiller kamp begge dager. Første lag i 7 lags puljer får en kamp mer enn de de andre. Kampoppsett (v2) finner dere her

 

Turneringsreglement finner dere her
Forberedelser på track og gleder oss til å få sparket i gang!

 

Velkommen på cup!

 

Sportslig hilsen
Urædd Fotball